PIANO & CO

Welkom bij Piano & Co

Een van de meest unieke formaties van dit moment. Piano & Co zet een show neer waarbij ze alles spelen wat u wilt! Piano & Co geeft een show op maat, precies aangepast aan uw wensen: een romantische dinershow, een gaaf bedrijfsfeest, een spetterende party of een combinatie. Alles is mogelijk!

Met een avondje Piano & Co bieden wij: topmuzikanten met improvisatietalent, twee gouden vleugels bedolven onder briefjes met uw verzoeknummers, alle mogelijke muziekstijlen én een prachtige lichtshow! Kortom, Piano & Co staat garant voor interactie, een sterk staaltje muziek en een weergaloos feest.

De muzikanten van Piano & Co zijn zeer professioneel en hebben hun strepen inmiddels verdiend. De formatie van Piano & Co bestaat uit een mannelijk pianist en een vrouwelijke pianiste, aangevuld met een bassist, saxofonist, gitarist en een drummer/percussionist. Onze muzikanten speelden eerder samen bij verschillende pianoshows en showbands in binnen en buitenland. Nu samengebracht onder de naam Piano & Co en met veel succes! De meest veelzijdige show van Nederland en België omdat Piano & Co alles op maat levert.

Wij halen alles uit de kast voor een verrassende topavond. En het middelpunt van de show bent u. Omdat ú bepaalt wat er gezongen wordt![ Boek Nu ] of [ Terug naar het overzicht ]