SYLVIA HOUTZAGER

Jarenlang was Sylvia Houtzager één van de gezichten van de succesvolle groep Flairck. Na een succesvolle theatertournee met The Rosenberg Trio kwamen er verschillende aanvragen (o.a. cd opname met U2) en natuurlijk een eigen show. Naast gastmuzikante werkt Sylvia houtzager met grote regelmaat mee aan openingen met haar spectaculaire ballonact.

De Ballonact
Eén van haar entertainment creaties is de prachtige ballonact. De act visualiseert het ontstaan van iets moois (een nieuw samenwerkingsverband of de "geboorte" van een product). Een ballon groeit op het podium tot een doorsnee van ca. 2 meter. Sylvia Houtzager speelt hierin haar spel…. Dan een gigantische knal……… Het is een spectaculaire, muzikale en zeer stijlvolle act met een reusachtige ballon.


Met The String Lights
Het vervolg kan zijn dat er nog meer violisten verschijnen. Alleen hun fluorescerende strijkstokken en violen zijn zichtbaar in het black-light; een adembenemend effect! Tezamen sluiten zij de act af met een wervelend vioolspel met een stuk van Fritz Kreissler of Boccerini. Geheel van deze tijd en toch klassiek!


Met String Kids
Het vervolg kan zijn dat er String Kids verschijnen. Het woord zegt het eigenlijk al; een aantal kinderen zullen Sylvia, vioolspelend, vergezellen. Tezamen sluiten zij de act af met een wervelend vioolspel met een stuk van Fritz Kreissler of Boccerini. Geheel van deze tijd en toch klassiek!


Met Bodypaint-danseressen

Twee danseressen verschijnen in de totaal verduisterde zaal. Langzaam worden zij zichtbaar door het flauw opkomende black-light. Ze bewegen gracieus richting het podium, op rustige New Age Music. Beide danseressen zijn op de rugzijde beschilderd met fluorescerende verf, die in het black-light voor een schitterend effect zorgt. Desgewenst kunnen de danseressen met het bedrijfslogo of een (korte)tekst beschilderd worden


 


Klik hier voor een ander openingsact of ontvangstact


[ Boek Nu ] of [ Terug naar het overzicht ]