THE GROOVY BEARS

Hallo, ik ben Miss Monica, de uitermate stressbestendige manager van The Groovy Bears. Na jaren oefenen, ploeteren, zweten en repeteren is deze nieuwste popsensatie voor de jeugd (tussen 3 & 10 jaar) er helemaal klaar voor.


Ik stel de bandleden aan u voor:Bubba is de altijd opgewekte en zeer sportieve gitarist van de band. Zijn zeer lage stem geeft een heel herkenbaar geluid.

Kelvin is humorist en keyboardspeler van het viertal. Ik heb mijn handen vol aan deze energieke beer.

B-BoB heeft na heel wat omzwervingen zijn plek gevonden binnen The Groovy Bears. Dat het hier om een ruige beer gaat kun je aan zijn kleding en navelpiercing duidelijk zien. Op zijn drums is B-Bob de absolute alleskunner.

Shirley is een zangeres met een dijk van een stem. De hoogtes die zij bereikt zijn maar voor weinige weggelegd. Haar kleding is zeer trend bepalend en haar kapsel is voor menig kapper een uitdaging.

Mijn groep brengt naast eigen liedjes ook covers van bekende dance-nummers, grote hits van T-Spoon, Backstreet Boys en Vengaboys, voorzien van een Nederlandse tekst. Liedjes van The Groovy Bears zijn altijd vrolijk en dragen ook nog een boodschap uit. Er zijn volop optredens in het land.[ Boek Nu ] of [ Terug naar het overzicht ]