THUNDERSTORM

Op een twee- of viertal verhogingen staan witte standbeelden. Danseressen in strakke cocoonen maken prachtige bewegingen…… Een slagwerk breekt los gebracht door twee slagwerkers….. en de danseressen bevrijden zich uit de cocoonen.

De verhogingen waar zij opstaan blazen rook en veroorzaken een enorme windstroom waarin de danseressen een dynamische choreografie maken met enorm lange doeken in het geweld van het slagwerk…… Een climax volgt waarbij de slagwerkers hun laatste slagen slaan en de windmachines vallen plotseling stil… Op de laatste slagen schieten twee danseressen het afschietmechanisme af dat zij op hun rug dragen. Vanaf hun rug schieten ze dan, op het eind van de show kabuki de lucht in over het publiek. Dit kan worden uitgebreid met standaard kabuki (serpentines)

Deze windmachines kunnen eventueel ook bij de ingang als ontvangst gebruikt worden. Uw gasten lopen dan als het ware tussen twee bewegende zuilen door. Een gedeelte van de wapperende doeken kan ook met een welkomst tekst of logo bedrukt worden.


Meer informatie over een openingsact


[ Boek Nu ] of [ Terug naar het overzicht ]