FEESTFABRIEK DE KAST


Laat je verrassen...... met Feestfabriek De Kast!!


Ons motto: Wij trekken voor uw feest alles uit de Kast maar de vraag blijft natuurlijk...wie of wat komt er uit de kast?


Boek nu Feestfabriek De Kast ’on tour’ en haal een waanzinnig concept in huis waarin alles is gebaseerd op verrassingen.

Op het podium staat een prachtige kast en de DJ draait 100% feestmuziek.  Tijdens het evenement wordt een aantal keer naar het openen van de kast toegewerkt en verschijnt er een verrassing uit de kast. Dit varieert van een bn-er tot een traktatie en van een zanger(es) tot de prijzenkast.
Tevens hebben wij ‘the wall of fame’ bij ons en kunnen de bezoekers met ‘de verrassing uit de kast’ op de foto!

Heeft u zelf al een idee welke bn-er u op het evenement uit de kast wilt laten komen? Wij helpen u hierbij natuurlijk graag. Enkele andere voorbeelden van verrassingen zijn:  Tante Jo die jojo’s uitdeelt of een sexy brandweerman/vrouw trakteert op vlammetjes. Ook is er het moment van de prijzenkast. Ludieke prijzen als;  een kist aardappelen,  een doos rookworsten, enz kunnen worden gewonnen. Uiteraard biedt dit ook uitstekende mogelijkheden om sponsoren in de show te verwerken.

Het basispakket:
-Feestfabriek De Kast met compleet licht & geluid tot 500 personen
-Feest DJ
-The wall of fame
-3x verrassing (te weten: zang, traktatie en prijzenkast)

Een BN-er zoals bijvoorbeeld Piet Paulusma, Barbie of Dries Roelvink uit de kast laten komen? Bel voor mogelijkheden even met ons kantoor.


 [ Boek Nu ] of [ Terug naar het overzicht ]