DJ NORMAN


DJ Norman draait al heel wat jaren op uiteenlopende podia in binnen en buitenland. Ook als producer heeft Norman vele hits op zijn naam staan. Vanaf 1992 draait en produceert hij. DJ Norman heeft verschillende remixen onder zijn pseudoniemen gereleased.


Waaronder Plastic Dreams voor Jaydee ( 2010 )  onder de naam Housebangerz. En onder DJ Norman een remix voor Kane - Can you handle me. ( 2000 ) “Kom tie dan” met The Dark Raver is z’n grootste hit geweest met een notering in de top 40 op nummer 2.


Ook heeft Norman 14 jaar een radioshow gepresenteerd op Fresh FM. In deze show behandelde Norman samen met Dark Raver & Gizmo de nieuwste en heetste releases.


Vanaf 2012 tot 2017 heeft Norman gedraaid als dj voor Freestyle Maniacs. Met dit project volgde het ene succes het andere succes op. Oa een officiële remix voor 2Brothers on the 4th floor – Never Alone!  Was een wapenfeit…


Maar Norman wilde meer……  Na 5 jaar vond Norman het mooi geweest en stopte hij bij Freestyle Maniacs. Direct daarna is hij weer aan zijn solo carrière gaan werken en werd hij ook A&R manager voor de labels Baby’s Back & Kobbra van Combined Music.


Ondertussen heeft Norman sinds 2018 weer veel tracks geproduceerd. Waaronder samen met Billy the Kit de remix voor T-Spoon - No time 2 waste. Deze remix heeft 4 weken op nummer 1 gestaan in de Hardstyle.com Freestyle chart.


Wil je DJ Norman op je festival, club of privefeest? Dit feestbeest knalt van het begin tot het eind! Een mix van pompende Edm beats, hardstyle, freestyle en invloeden van de 90’s rave periode komen allemaal aan bod in z’n set.


Zijn nieuwste release is de remix van 2Brothers on the 4th Floor ‘Come Take My Hand’ een samenwerking met Billy The Kit en Housewerk. 


[ Boek Nu ] of [ Terug naar het overzicht ]