JUMP!

Nederland is een nieuwe kidspopgroep rijker; JUMP!.... en wat voor eentje! JUMP! zingt allemaal vrolijke liedjes over paarden en pony's en alles wat daar mee te maken heeft.

Het eerste live optreden van JUMP! was tijdens de bixiekidsdag (het jeugd ruiterevenement van de KHNS) Het was een enorm succes en de dames werden na afloop massaal om een handtekening gevraagd.

De 1e single van Jump! 'paarden jump' was in de 1e week meteen de hoogste nieuwe binnenkomer in de TROS Kids Top 20 op plaats 10! De clip wordt op youtube iedere dag vele keren bekeken.

Het album van Jump!werd door niemand minder dan Nederlands bekendste amazone Anky van Grunsven in ontvangst genomen. Zowel Anky als haar kinderen waren erg enthousiast over de cd. Uit zeer onverwachte hoek kwam nog een enthousiaste reactie. RTL Boulevard royalty verslaggever Marc van der Linden reageerde in het programma; "Koningin Beatrix heeft de CD nog niet maar zal die, ongetwijfeld, voor haar kleindochters wel heel erg leuk vinden". Inmiddels hebben ook de prinsesjes de cd in hun bezit.

Inmiddels heeft Jump! al meerdere hitsingles met bijbehorende vidoeclip uit en een eigen maandelijkse reportage in het blad Stella. Ook kunnen de fans al hun avonturen volgen in de goed bekeken youtube-serie 'Mijn Allergrootste Vriend'

JUMP! bestaat uit Cheyenne Boermans en Mayleen Schoemaker. De avonturen van Cheyenne en Mayleen (toen beide 15 jaar) begonnen in de musical Joseph van Joop van den Ende. Daarna volgde de onvergetelijke tijd van het AVRO Junior Songfestival, waarbij zij net als winnaar Ralf de finale haalde met hun eigen geschreven nummer 'Druk'. Als klap op de vuurpijl was daar in hetzelfde jaar de winst in My Camp Rock van Disney Channel!

Dat de meiden graag doorgaan met zingen en dansen stond vanaf het begin al vast. Het resultaat is JUMP!.  Want naast hun liefde voor zingen en dansen delen de meiden namelijk nog een grote passie samen, Cheyenne en Mayleen zijn helemaal gek van paarden en pony's...Voor meer informatie zie ook de website van JUMP! www.jump-music.nl[ Boek Nu ] of [ Terug naar het overzicht ]