SHAYDIE SINGER DJ PAUL ELSTAK

De happy sounds of the 90's zijn weer helemaal terug, mede door het enorme succes van de film New Kids Turbo. DJ Paul Elstak scoort met de New Kids een enorme hit en Shaydie is te bewonderen in o.a. de trailer van de film met 'The Promised Land'.


Shaydie 'singer DJ Paul Elstak'


Shaydie is te boeken met haar eigen show. Samen met 2 danseressen een rapper en vele special effects brengt zij in een show van 30 minuten. In deze show passeren alle successen, die zij in de 90's samen met Paul Elstak scoorden, de revue.

In juni 1995 werd de 1e DJ Paul Elstak single met Shaydie uitgebracht: Luv U More. Het werd een grote hit, met een nummer 2 notering in de Nederlandse Top 40. In de clip is Shaydie onder andere te zien in het legendarische shirtje met de opdruk Sex Target. Ook de opvolger Rainbow In The Sky wordt succesvol met een nummer 3 notering. In deze clip zitten beelden van optredens, studiobeelden en verder vrij geavanceerde special effects voor die tijd. Ondertussen stromen de aanvragen voor optredens in discotheken binnen. De groep treed meerdere keren per week op en behoorde tot een van de populairste en meeste geboekte acts in Nederland.

De opvolger van Rainbow In The Sky is Don't Leave Me Alone en behaalt ook de 2e plaats in de Nederlandse top 40. De videoclip speelt zich af op een kerkhof waarbij Shaydie en Paul het gevecht aangaan met zombies.


In maart 1996 komt The Promised Land op de markt. Dit nummer komt tot de nummer 3 positie. De videoclip was op dat moment de duurste videoclip van een Nederlandse artiest ooit. Het budget van 500.000 gulden wordt mede gefinancierd door sponsor Pepsi. In de ruim 8 minuten durende clip is Shaydie als buitenaards wezen in een latex pak te zien, die landt uit een UFO om iedereen op aarde naar "The Promised Land" te leiden.

2009 is Shaydie weer helemaal terug met een spetterende show met alle hits die zij samen met DJ Paul Elstak scoorde. De show brengt zij samen met 2 danseressen en een danser/rapper.

SHAYDIE (singer DJ Paul Elstak) ….. The happy sound of the 90’s is back![ Boek Nu ] of [ Terug naar het overzicht ]